BASINDA BİZ
SAYIN SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI GCN TÜRK STANDINI ZİYARET ETTİ

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK 13-15 Eylül tarihleri arasında icra edilen SAHA-2018 EXPO fuarında GCN TÜRK standını ziyaret ederek Genel Müdür Saadettin ÇAY’dan bilgi aldı.

Sanayi ve Teknoloji bakanımız Sayın Mustafa VARANK, GCN TÜRK-GTL standını ziyaret ederek bilgi aldı.

Bir dönem başbakanlıkta birlikte görev aldıkları Sayın Bakan’a, Gcn Türk ve GTL Laboratuvarlarının kapsamları ve yatırımları hakkında bilgi arz eden Genel Müdürümüz Saadettin ÇAY, aynı zamanda Başkanlığını yaptığı Bandırmada kurulmakta olan Türkiye’nin en büyük ihracat ve istihdam potansiyeline sahip Marmara Organize Sanayi Bölgesi hakkında da bilgi verdi. İki eski dostun sıcak sohbeti, Sayın Bakanımızın firmamız yatırımlarına olan övgüsü ve yaptığımız işlere yönelik samimi tebrik ve iyi dilekleri ile son buldu.

Standımıza büyük ilgi gösteren Bakan Yardımcımız ve Sanayici Büyüğümüz Sayın Hasan BÜYÜKDEDE de firmamızın geçmişten buyana tüm başarı ve gelişmelerinden haberdar olan biri olarak takdirlerini ifade etti.

Sayın Bakan ve Bakan Yardımcımız ile SAHA Başkanımız Sayın Haluk Bayraktarın da özellikle ifade ettikleri Türk Savunma Sanayiinin önündeki en büyük engellerden olan Test ve Sertifikasyon hizmetlerine dönük bu milli yatırımların devamına yönelik çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecek olup, firmamızın Savunma Sanayi ve Asansörler konusunda yapmış olduğu yatırımlar SAHA-2018 Fuarına katılan yerli ve yabancı tüm katılımcıların da beğenisini toplamıştır.

©2021 - GCNTR ULUSLARARASI BELGELENDİRME GÖZETİM EĞİTİM VE DIŞ TIC. LTD. ŞTİ. Tüm Hakları Saklıdır. TTKobi Hazır Web Sitesi