BASINDA BİZ
SAHA EXPO 2018

GCN TÜRK bünyesinde faaliyet göstermekte olan GTL Laboratuvar ve Test Merkezi SAHA EXPO-2018 fuarında.

GCN TÜRK’ün Savunma Sanayine yaptığı yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Mil-Std 810 kapsamında geniş bir ürün gamında akreditasyon sahibi olan GTL Laboratuvarları, sektördeki hizmet ağını genişletmek ve tüm firmaların ulaşılabilirliğini sağlamak için Savunma ve Havacılık Kümelenmesinin organize ettiği SAHA EXPO-2018 fuarında boy gösteriyor.

SAHA İstanbul; Üretim yapan yerli ve milli firmalarımızı, savunma sanayii, sivil havacılık ve uzay sektörlerinde üretim yapmaya teşvik etmek üzere, bilgilendirme, projeler etrafında kümeleme, ana yüklenicilerle birlikte çalışma ortamı sağlama, üniversitelerimizle sanayinin senkronize çalışmasını sağlama, devlet desteklerini projelere teksif etme, ülkede olmayan ve fakat mutlaka olması gereken üretim yeteneklerini ülkeye kazandırma, yurt dışı pazar arayışına kolektif destek verme gibi pek çok işlevi yerine getirmek üzere faaliyet göstermektedir.

SAHA İstanbul’un bir üyesi olan GCN Türk, Savunma Sanayimize üretim yapmak suretiyle katkı sağlayan tüm firmalarımıza test ve laboratuvar hizmeti vermeyi kendisine ana gaye olarak belirlemiştir.

©2021 - GCNTR ULUSLARARASI BELGELENDİRME GÖZETİM EĞİTİM VE DIŞ TIC. LTD. ŞTİ. Tüm Hakları Saklıdır. TTKobi Hazır Web Sitesi